Exquisite surroundings in our private and relaxing salon where we pamper and take care of you

Surroundings

 

The gorgeous Grade II listed building was built in the Georgian / Regency period. The salon sits on 2 floors and boasts panoramic views on the upper-level and 5 sets of French doors on the lower-level to maximise the amount of natural light in the salon to compliment our clients’ hair. The salon concept was briefed to designers by Daniel and wife Suzanna to ensure the salon reflects Daniel’s personality and a homely atmosphere for clients. All of the salon’s fixtures and fittings are bespoke and the team work under the philosophy ‘the design is boutique, the
service is unique’.

The Staff

 

Daniel Galvin Jr personally hand-picked and trained his specialist team of master colour & styling experts for his flagship salon – Daniel’s ‘Dream Team’ are trained in-house under Daniel’s unique methodology. The hair team and acclaimed salon nail artists combined have 100 years of industry experience.

Being the best – always

 

Daniel’s vision for the salon in Belgravia is to be the first in the UK to have a carbon neutral footprint within 12 months of opening through:

• Organic Products
• Recycling foils rather than disposing of them
• Using extra absorbent towels used so only 1 towel is needed rather than 2 which results in a reduction of 50% towel usage and a reduction on electricity
• B and D electricity throughout the salon

Copyright 2012 Daniel Galvin Jr | Terms & Conditions | Refunds Policy | Privacy Policy | Cookies

Web design by emagine: create